Nutriční hodnoty (Pečené kuře na bazalce s červenou cibulí a celým česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 774 kJ / 185 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,77 g |
| Tuky | 0,55 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,28 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 14,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 300 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 37,21 g |
| – cukry | 13,23 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| 1 1 větší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 1 menší hlavička česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| sušená bazalka | Bazalka sušená | |
| 300 300 ml kuřecího vývaru z kostky | Vývar kuřecí | |
| 2 lžíce 2 lžíce jemného kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 1 1 rovná lžíce Solamylu | Bramborový škrob | |
| sůl | Sůl mořská |