Nutriční hodnoty (Pangas pod peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 069 kJ / 973 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 64,94 g |
| – nasycené | 19,55 g |
| – nenasycené | 42,80 g |
| –– mononenasycené | 23,01 g |
| –– polynenasycené | 19,79 g |
| ––– omega 3 | 0,88 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 277 mg |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 3,52 g |
| Sacharidy | 7,55 g |
| – cukry | 7,40 g |
| ––– laktóza | 7,22 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 35 dkg 35 dkg pangasia | Pangas filet | 350 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citron - šťáva | Citrón čerstvý | |
| 1 1 zelená kapie | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 žlutá kapie | Paprika žlutá čerstvá | |
| 10 dkg 10 dkg Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 18 g |
| 2 lžíce 2 lžíce majolky | Majonéza | 30 g |