Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 935 kJ /
701 kcal
Bílkoviny77,32 g
– z toho živočišné bílkoviny75,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,07 g
Tuky36,12 g
– nasycené19,35 g
– nenasycené12,65 g
–– mononenasycené11,46 g
–– polynenasycené1,20 g
––– omega 30,43 g
Vláknina4,83 g
Cholesterol 327 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,58 g
Sacharidy15,55 g
– cukry9,94 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g skopového masa Jehněčí kýta 350 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru Koriandr list sušený 2.5 g
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce tmavé sojové omáčky Sójová omáčka Shoyu 15 ml
voda Voda
1 svazek 1 svazek čerstvého špenátu nasekat nadrobno Špenát čerstvý
150 ml 150 ml sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.