Nutriční hodnoty (Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 935 kJ / 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,07 g |
Tuky | 36,12 g |
– nasycené | 19,35 g |
– nenasycené | 12,65 g |
–– mononenasycené | 11,46 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 4,83 g |
Cholesterol | 327 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 15,55 g |
– cukry | 9,94 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g skopového masa | Jehněčí kýta | 350 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru | Koriandr list sušený | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce tmavé sojové omáčky | Sójová omáčka Shoyu | 15 ml |
voda | Voda | |
1 svazek 1 svazek čerstvého špenátu nasekat nadrobno | Špenát čerstvý | |
150 ml 150 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
olej | Olej řepkový |