Nutriční hodnoty (Bábovka s jablíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 22 456 kJ / 5 367 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,00 g |
| Tuky | 230,91 g |
| – nasycené | 21,63 g |
| – nenasycené | 192,21 g |
| –– mononenasycené | 135,37 g |
| –– polynenasycené | 56,84 g |
| ––– omega 3 | 16,63 g |
| Vláknina | 28,00 g |
| Cholesterol | 783 mg |
| Sodík | 6,82 g |
| Sůl | 17,21 g |
| Sacharidy | 726,80 g |
| – cukry | 361,57 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 300 g 300 g mletého cukru | Cukr bílý | 300 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
| 2 lžičky 2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 24 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |