Nutriční hodnoty (Bábovka s jablíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 456 kJ / 5 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,00 g |
Tuky | 230,91 g |
– nasycené | 21,63 g |
– nenasycené | 192,21 g |
–– mononenasycené | 135,37 g |
–– polynenasycené | 56,84 g |
––– omega 3 | 16,63 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 783 mg |
Sodík | 6,82 g |
Sůl | 17,21 g |
Sacharidy | 726,80 g |
– cukry | 361,57 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 dkg 50 dkg nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
30 dkg 30 dkg mletého cukru | Cukr bílý | 300 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
50 dkg 50 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
2 dcl 2 dcl oleje | Olej řepkový | 200 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 lžičky 2 lžičky jedlé soli | Sůl mořská | 16 g |
1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |