Nutriční hodnoty (Závitky v zelných listech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 064 kJ / 3 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,20 g |
Tuky | 153,90 g |
– nasycené | 51,62 g |
– nenasycené | 91,24 g |
–– mononenasycené | 70,54 g |
–– polynenasycené | 20,70 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,15 g |
Sacharidy | 408,00 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 kg 1 kg mletého masa | Vepřový ořez | 1000 g |
1/2 kg 1/2 kg vařené rýže | Rýže bílá | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
oregáno | Oregano sušené | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
kečup ostrý | Kečup ostrý | |
sladký kečup | Kečup sladký | |
vejce | Vejce slepičí | |
česnek | Česnek čerstvý | |
ocet | Ocet lihový | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1 sklenice 1 sklenice kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |