Nutriční hodnoty (Pečená jablka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 870 kJ / 1 881 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 23,95 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,60 g | 
| Tuky | 92,55 g | 
| – nasycené | 32,30 g | 
| – nenasycené | 58,33 g | 
| –– mononenasycené | 35,95 g | 
| –– polynenasycené | 22,38 g | 
| ––– omega 3 | 0,31 g | 
| Vláknina | 37,53 g | 
| Cholesterol | 128 mg | 
| Sodík | 60 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 219,33 g | 
| – cukry | 188,97 g | 
| ––– laktóza | 0,40 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g | 
| 4 lžičky 4 lžičky medu | Med nepasterovaný | 72 g | 
| 100 g 100 g loupaných mandlí | Mandle loupané | 100 g | 
| 100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g | 
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g | 
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g | 
| 1 lžička 1 lžička mletého hřebíčku | Hřebíček | 5 g | 
| šlehačka (na ozdobu) | Šlehačka 35% |