Kosmatice

Jikotka Kuchařka:

Doba přípravy: 15 min.. PT0H15M 3 ks Bezmasá jídla 34 názorů

59

Suroviny

Květy černého bezu
vejce
polohrubá mouka
mléko
sůl
olej
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Květy bezu pořádně vytřepeme, omyjeme proudem vody, namáčíme do těstíčka, které jsme si udělali z mléka, mouky, vajíčka a soli.

  2. Po namočení do těstíčka podržet stopku, dát do oleje, po zatuhnutí těstíčka stopku odstřihnout, uhladit a smažit z druhé strany.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 75 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kosmatice

  • Ivana Ch Ivana Ch

    spagetka:Jo,to je pravda, já si to neuvědomila.

    Odpovědět

  • srettka srettka

    Jee, tohle mi připomnělo, že jsem to připravila kdysi svému klukovi..ten na to zíral :-)) a pravil" no to až budu vyprávět klukům, že jsi mi k obědu obalila větev, to neuvěřej":-D:-D

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Ivana Ch: Ivo, my jsme asi trochu výš, tady teprve vše začíná kvést ;-);-)

    Odpovědět

  • Ivana Ch Ivana Ch

    U nás už jsou akáty odkvetlý, vím to protože je trhám želvám.

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Musím se přiznat, že akátové květy jsem nikdy nesmažila, jen bezové. Letos vyzkouším ;-);-)

    Odpovědět

  • casino casino

    Jak ten čas letí! Už zase pokvetou akáty...
    Přidal jsem obrázek smažených akátových květů...
    Recept přidávat nebudu, je to na stejné brdo...
    To listí (na foto) se nejí!!! Na LABUŽNÍKOVI jsem to pěkně schytal:-8 http://www.labuznik.cz/recept/kosmatice-smazeny-ce...

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

  • Vladka Vladka(neregistrovaná)

    Do klasického těstíčka přidám navíc trochu oblíbného koření, např. Gyros od Vitany, někdy přidám i trochu strouhaného eidamu, kosmatice jsou pikantnější, k tomu dobré bílé vínko a večeře na terásce je jedna báseň! :-)

    Odpovědět

  • PatkovaKaterina PatkovaKaterina

    Saprlot Jiřinko,připoměla si mi super dobrotu:-p:-p.Dlouho už jsem ji neměla,jak začne bez kvést,jdu na to:-p;-):yes:

    Odpovědět

  • Oksika Oksika

    ;-) A je z toho dobrý a zdravý KomPoT!:-*:-K

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka(autorka receptu)

    Každý jsme jiný...já si na tom vždycky pochutnám a nikomu to nevnucuji...doma to jím jenom já....:-K

    Odpovědět

  • Ivana Ch Ivana Ch

    Ať si řiká kdo chce co chce tak tuhle "dobrůtku" vůbec nemusím. Jednou nám jí přinesla ochutnat sousedka, koštli jsme to a letělo to do koše. U nás se tomu neříká černý bez, ale bezinka.Jinak mě hrooozně vadí ten její pach.

    Odpovědět

  • Mirek Mirek(neregistrovaný)

    Tohle je nejen dobrý, ale i zdravý.:-K

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Taky nechápu, co je na něm špatného, leda to, že se brzy sní:-)) Dělám úplně stejně a je to mňaminka. Už aby kvetl ;-):-p

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka(autorka receptu)

    JIhlonovko,napiš správný recept...já ho znám takovýto,třeba máš lepší...:-*:-D

    Odpovědět

1 2 3

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kocmatice kosmatice-recept kostmatice kozmatice kosmatice-recepty recrpty kocmatice recepty recepty-kosmatice recept na kocmatice kostnatice recept wwwrecepty z kozmatice kostnatice kostmatice recept kocmatice recept kozmatice recept kosmattice pečené kosmatice recept kostmatice google-kocmatice recepty smažená kosmatice

Zapomněl/a jsem heslo