Nutriční hodnoty (Silvestrák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 221 kJ / 1 965 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 122,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 145,61 g |
| – nasycené | 71,02 g |
| – nenasycené | 61,10 g |
| –– mononenasycené | 31,83 g |
| –– polynenasycené | 29,27 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 9,64 g |
| Cholesterol | 1,80 g |
| Sodík | 4,71 g |
| Sůl | 11,26 g |
| Sacharidy | 36,80 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg kabanosu | Párek vepřový | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 6 natvrdo uvařených a vychladlých vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 3 stroužky 3 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| kečup | Kečup sladký | |
| ocet | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |