Nutriční hodnoty (Hanácký salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 736 kJ / 176 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,08 g |
| Tuky | 2,17 g |
| – nasycené | 0,28 g |
| – nenasycené | 1,70 g |
| –– mononenasycené | 1,07 g |
| –– polynenasycené | 0,63 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 866 mg |
| Sůl | 2,15 g |
| Sacharidy | 31,80 g |
| – cukry | 12,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 sklenice 1 sklenice červeného sterilovaného zelí | Zelí červené sterilované | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| majonéza | Majonéza | |
| pár kapek kapek octa | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
| zakysaná smetana (nemusí být) | Smetana kravská zakysaná 12% |