Nutriční hodnoty (Vepřová kýta zapečená s lečem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 354 kJ / 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,14 g |
Tuky | 15,77 g |
– nasycené | 3,77 g |
– nenasycené | 7,32 g |
–– mononenasycené | 5,70 g |
–– polynenasycené | 1,62 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 22,10 g |
– cukry | 16,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
olivový olej | Olej olivový | |
strouhaný parmezán (popř. eidam) | Parmezán | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
kari | Kari | |
provensálské koření | Provensálské koření |