Nutriční hodnoty (Vepřová kýta zapečená s lečem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 354 kJ / 324 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,14 g |
| Tuky | 15,77 g |
| – nasycené | 3,77 g |
| – nenasycené | 7,32 g |
| –– mononenasycené | 5,70 g |
| –– polynenasycené | 1,62 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 8,04 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 221 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 22,10 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| strouhaný parmezán (popř. eidam) | Parmezán | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| kari | Kari | |
| provensálské koření | Provensálské koření |