Nutriční hodnoty (Jarní polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 782 kJ / 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,28 g |
| Tuky | 7,84 g |
| – nasycené | 1,86 g |
| – nenasycené | 3,68 g |
| –– mononenasycené | 2,83 g |
| –– polynenasycené | 0,85 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 6,85 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 181 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 12,70 g |
| – cukry | 9,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| trošku trošku sušených hub | Houby sušené směs | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| Vegeta | Kořenící směs sypká | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| krupice (podle potřeby) | Krupice pšeničná hrubá |