Nutriční hodnoty (Plněné masové placky v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 063 kJ / 1 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 132,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,18 g |
Tuky | 50,35 g |
– nasycené | 17,15 g |
– nenasycené | 24,66 g |
–– mononenasycené | 20,39 g |
–– polynenasycené | 4,27 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 6,95 g |
Cholesterol | 647 mg |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,46 g |
Sacharidy | 48,40 g |
– cukry | 15,30 g |
––– laktóza | 8,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového mletého masa | Vepřová plec | 500 g |
100 g 100 g tvrdého sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 tvrdý (suchý) rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
1/2 dcl 1/2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sušená bazalka | Bazalka sušená | |
1 1 uvařený sloupnutý vepřový jazyk | Jazyk vepřový |