Nutriční hodnoty (Plněné masové placky v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 063 kJ / 1 210 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 132,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,18 g |
| Tuky | 50,35 g |
| – nasycené | 17,15 g |
| – nenasycené | 24,66 g |
| –– mononenasycené | 20,39 g |
| –– polynenasycené | 4,27 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 6,95 g |
| Cholesterol | 647 mg |
| Sodík | 1,87 g |
| Sůl | 4,46 g |
| Sacharidy | 48,40 g |
| – cukry | 15,30 g |
| ––– laktóza | 8,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového mletého masa | Vepřová plec | 500 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 1 tvrdý (suchý) rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| 1/2 dcl 1/2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sušená bazalka | Bazalka sušená | |
| 1 1 uvařený sloupnutý vepřový jazyk | Jazyk vepřový |