Nutriční hodnoty (Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 192 kJ / 763 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,72 g |
| Tuky | 35,59 g |
| – nasycené | 21,78 g |
| – nenasycené | 12,84 g |
| –– mononenasycené | 10,95 g |
| –– polynenasycené | 1,89 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 402 mg |
| Sodík | 617 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 17,52 g |
| – cukry | 12,12 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rybího filé | Treska filet | 500 g |
| 8 dkg 8 dkg cibule | Cibule čerstvá | 80 g |
| 4 dkg 4 dkg másla | Máslo kravské | 40 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| křen podle chuti | Křen čerstvý | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| kari | Kari | |
| sůl | Sůl mořská |