Nutriční hodnoty (Telecí maso s karotkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 802 kJ / 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
Tuky | 19,21 g |
– nasycené | 11,82 g |
– nenasycené | 6,75 g |
–– mononenasycené | 6,04 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 4,68 g |
Cholesterol | 151 mg |
Sodík | 229 mg |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 17,19 g |
– cukry | 6,38 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g telecího masa | Telecí kýta | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
150 g 150 g karotky | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 11 g |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
20 g 20 g másla nebo tuku | Máslo kravské | 20 g |
kerblík nebo petrželka | Kerblík nať čerstvá |