Nutriční hodnoty (Telecí maso s karotkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 802 kJ / 431 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,34 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 19,21 g |
| – nasycené | 11,82 g |
| – nenasycené | 6,75 g |
| –– mononenasycené | 6,04 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 4,68 g |
| Cholesterol | 151 mg |
| Sodík | 229 mg |
| Sůl | 0,56 g |
| Sacharidy | 17,19 g |
| – cukry | 6,38 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g telecího masa | Telecí kýta | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 150 g 150 g karotky | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 11 g |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| 20 g 20 g másla nebo tuku | Máslo kravské | 20 g |
| kerblík nebo petrželka | Kerblík nať čerstvá |