Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí maso s karotkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 802 kJ /
431 kcal
Bílkoviny44,94 g
– z toho živočišné bílkoviny42,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,60 g
Tuky19,21 g
– nasycené11,82 g
– nenasycené6,75 g
–– mononenasycené6,04 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,08 g
Vláknina4,68 g
Cholesterol 151 mg
Sodík 229 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy17,19 g
– cukry6,38 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g telecího masa Telecí kýta 200 g
sůl Sůl mořská
150 g 150 g karotky Mrkev čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 11 g
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
20 g 20 g másla nebo tuku Máslo kravské 20 g
kerblík nebo petrželka Kerblík nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.