Nutriční hodnoty (Kuřecí směs s bramborákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 622 kJ / 866 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 146,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 139,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,38 g |
| Tuky | 7,09 g |
| – nasycené | 1,98 g |
| – nenasycené | 4,02 g |
| –– mononenasycené | 2,52 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 1,14 g |
| Vláknina | 17,14 g |
| Cholesterol | 330 mg |
| Sodík | 915 mg |
| Sůl | 2,24 g |
| Sacharidy | 50,45 g |
| – cukry | 31,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kuřecích prsíček | Kuře prso | 600 g |
| 3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 10 10 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 3 cm 3 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
| 4 lžice 4 lžice kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
| lžička lžička majoránky | Majoránka sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |