Nutriční hodnoty (Jahodovo-tvarohové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 191 kJ / 4 109 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,75 g |
| Tuky | 145,30 g |
| – nasycené | 63,60 g |
| – nenasycené | 65,13 g |
| –– mononenasycené | 50,36 g |
| –– polynenasycené | 14,77 g |
| ––– omega 3 | 2,84 g |
| Vláknina | 18,50 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 785 mg |
| Sůl | 2,41 g |
| Sacharidy | 577,60 g |
| – cukry | 378,50 g |
| ––– laktóza | 15,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 250 g 250 g tvarohu v alobalu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 želatinový ztužovač | Ztužovač želatinový | |
| mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 2 2 jahodové kompoty | Jahody zavařené | |
| 1 1 červené cukrárenské želé (na 0,5 l vody) | Želatina vepřová |