Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-tvarohové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 191 kJ /
4 109 kcal
Bílkoviny113,45 g
– z toho živočišné bílkoviny75,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,75 g
Tuky145,30 g
– nasycené63,60 g
– nenasycené65,13 g
–– mononenasycené50,36 g
–– polynenasycené14,77 g
––– omega 32,84 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 785 mg
Sůl2,41 g
Sacharidy577,60 g
– cukry378,50 g
––– laktóza15,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
250 g 250 g tvarohu v alobalu Tvaroh polotučný 250 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
100 g 100 g cukru moučka Cukr bílý 100 g
1 1 želatinový ztužovač Ztužovač želatinový
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
2 2 jahodové kompoty Jahody zavařené
1 1 červené cukrárenské želé (na 0,5 l vody) Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.