Nutriční hodnoty (Sečuánské kuře Kung Pao)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 388 kJ / 1 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,30 g |
Tuky | 51,63 g |
– nasycené | 11,17 g |
– nenasycené | 37,61 g |
–– mononenasycené | 23,97 g |
–– polynenasycené | 13,64 g |
––– omega 3 | 1,29 g |
Vláknina | 9,96 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 2,73 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 54,71 g |
– cukry | 5,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
10 10 sušených chilli papriček | Chilli paprička sušená | |
10 kuliček 10 kuliček sečuánského pepře | Pepř sečuánský mletý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 malá šalotka | Šalotka čerstvá | |
2 2 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 cm 1 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
2 PL 2 PL Maizena | Škrob kukuřičný | 30 g |
2 PL 2 PL sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
2 ČL 2 ČL rýžového octa | Ocet rýžový | 20 ml |
1 ČL 1 ČL cukr hnědý | Cukr třtinový | |
2 ČL 2 ČL rýžové víno na vaření Shao xing | Rýžové víno | 20 ml |
3 PL 3 PL vývaru | Vývar hovězí | 45 ml |
100 g 100 g arašídů | Arašídy solené | 100 g |
olej rostlinný | Olej řepkový | |
olej sezamový | Olej sezamový |