Nutriční hodnoty (Bábovka bez vajec a bez mléka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 863 kJ / 2 118 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 74,00 g |
| – nasycené | 16,35 g |
| – nenasycené | 55,29 g |
| –– mononenasycené | 37,23 g |
| –– polynenasycené | 18,06 g |
| ––– omega 3 | 1,90 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 247 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 328,60 g |
| – cukry | 106,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g Hery (nebo másla) | Margarín | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 150 ml 150 ml vlažné vody (1/2 hrnku) | Voda | 150 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| nasekané ořechy | Vlašské ořechy | |
| rozinky | Rozinky | |
| kandované ovoce | Citron kandovaný | |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |