Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra v rajčatové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 028 kJ /
724 kcal
Bílkoviny87,39 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,39 g
Tuky25,65 g
– nasycené7,56 g
– nenasycené11,42 g
–– mononenasycené8,25 g
–– polynenasycené3,16 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,56 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 373 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy33,65 g
– cukry14,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
200 g 200 g loupaných rajčat (z plechovky) Dužina červeného rajčete čerstvá 200 g
hovězí bujón Bujón hovězí
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 2.5 g
2 2 hřebíčky Hřebíček
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
libeček Libeček čerstvý
kmín Kmín
pepř Pepř černý
hrst hrst pórku Pórek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.