Nutriční hodnoty (Kuřecí játra v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 028 kJ / 724 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,39 g |
Tuky | 25,65 g |
– nasycené | 7,56 g |
– nenasycené | 11,42 g |
–– mononenasycené | 8,25 g |
–– polynenasycené | 3,16 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,56 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 373 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 33,65 g |
– cukry | 14,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
200 g 200 g loupaných rajčat (z plechovky) | Dužina červeného rajčete čerstvá | 200 g |
hovězí bujón | Bujón hovězí | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 2.5 g |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
libeček | Libeček čerstvý | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
hrst hrst pórku | Pórek čerstvý |