Nutriční hodnoty (Králík na hlívě ústřičné)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 945 kJ / 1 421 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,63 g |
| Tuky | 128,30 g |
| – nasycené | 62,99 g |
| – nenasycené | 63,69 g |
| –– mononenasycené | 54,19 g |
| –– polynenasycené | 9,51 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 20,78 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,43 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 27,54 g |
| – cukry | 12,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 řízky z králičích stehen | Králík stehna | |
| 250 g 250 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 250 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 150 g |
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| máslo | Máslo kravské | |
| koření na králičí maso | Provensálské koření | |
| 200 ml 200 ml vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |