Nutriční hodnoty (Kadlíkovo kuřátko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 704 kJ / 1 124 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,77 g |
| Tuky | 18,61 g |
| – nasycené | 10,98 g |
| – nenasycené | 6,22 g |
| –– mononenasycené | 5,40 g |
| –– polynenasycené | 0,83 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 45,58 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 282 mg |
| Sůl | 0,47 g |
| Sacharidy | 193,57 g |
| – cukry | 30,52 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 3 3 menší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| houby (i mražené) | Hřib čerstvý |