Nutriční hodnoty (Brambory s květákem, kuřecím masem a žampióny zapečené v sýrovožampiónové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 684 kJ / 1 597 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,47 g |
Tuky | 10,19 g |
– nasycené | 2,99 g |
– nenasycené | 4,96 g |
–– mononenasycené | 3,51 g |
–– polynenasycené | 1,46 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 44,82 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 603 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 263,50 g |
– cukry | 24,82 g |
––– laktóza | 0,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
200 g 200 g květáku | Květák čerstvý | 200 g |
6 6 žampiónů | Žampion čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g kuřecího masa | Kuře prso | 200 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 2.5 g |
zakysaná smetana extra krémová | Smetana kravská zakysaná 12% | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
libeček | Libeček čerstvý | |
2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
2 trojúhelníčky 2 trojúhelníčky měkkého sýru | Sýr tavený | 24 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |