Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory s květákem, kuřecím masem a žampióny zapečené v sýrovožampiónové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 684 kJ /
1 597 kcal
Bílkoviny92,47 g
– z toho živočišné bílkoviny55,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,47 g
Tuky10,19 g
– nasycené2,99 g
– nenasycené4,96 g
–– mononenasycené3,51 g
–– polynenasycené1,46 g
––– omega 30,75 g
Vláknina44,82 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 603 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy263,50 g
– cukry24,82 g
––– laktóza0,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
200 g 200 g květáku Květák čerstvý 200 g
6 6 žampiónů Žampion čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g kuřecího masa Kuře prso 200 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky červené sladké papriky Paprika červená sušená 0.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 2.5 g
zakysaná smetana extra krémová Smetana kravská zakysaná 12%
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
libeček Libeček čerstvý
2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 10 g
2 trojúhelníčky 2 trojúhelníčky měkkého sýru Sýr tavený 24 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.