Nutriční hodnoty (Valašské kúsky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 772 kJ / 1 619 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 141,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 132,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,05 g |
| Tuky | 98,20 g |
| – nasycené | 49,10 g |
| – nenasycené | 42,32 g |
| –– mononenasycené | 35,42 g |
| –– polynenasycené | 6,90 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 399 mg |
| Sodík | 410 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 35,66 g |
| – cukry | 11,26 g |
| ––– laktóza | 7,76 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového masa | Vepřová kýta | 600 g |
| 40 g 40 g sádla | Sádlo vepřové | 40 g |
| 200 g 200 g čerstvých hub nebo žampionů | Hřib čerstvý | 200 g |
| 2 dl 2 dl zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
| 30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská |