Nutriční hodnoty (Oranžmisu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 407 kJ / 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
| Tuky | 23,01 g |
| – nasycené | 5,53 g |
| – nenasycené | 10,67 g |
| –– mononenasycené | 8,43 g |
| –– polynenasycené | 2,23 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 0,99 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 299 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 62,19 g |
| – cukry | 36,66 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
| 3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 33 g |
| na špičku nože na špičku nože prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 2 smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| 1 1 pudink bez vaření | Puding v prášku | |
| 2 2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| plátek plátek pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| proužky kůry z pomeranče | Pomerančová kůra čerstvá |