Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosový jablečník

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava)

24. 9. 2011 16:54

Suroviny

Porce: jeden plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie22 886 kJ / 5 470 kcal
Bílkoviny91,35 g
Tuky264,20 g
Vláknina48,45 g
Cholesterol 1,80 g
Sodík 843 mg
Sůl2,28 g
Sacharidy647,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Po pečlivém zkoumání a hledání podobných receptů jsem narazila na dva, které přidávám do podobných, ale tady se nedávají piškoty a taky krém je jiný, tak jsem si jej dovolila přidat.

Bude-li to vadit, nechám recept smazat.

Zdroj: Zákusky, dorty,koláče 3/2011(mírně upraveno)

P.S.krém na fotkách není ještě pořádně ztuhlý, moučník jsem pekla dopoledne, ale rodinka už nechtěla čekat..ostatně ani já ne. Je to veliká dobrota, krém je lehký, piškot nadýchaný a celé to není vůbec přeslazené. Možná je to trochu složitější na přípravu i časově, ale výsledná chuť stojí za trochu času a námahy.

Přeju dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova

6. 8. 2022 09:06

:-)<3 pěkný recept i provedení :yes::yes::-K

Miky

22. 7. 2016 09:37

Naprosto famózní záležitost

Zdenka1

6. 10. 2015 20:43

Nadýchaný, šťavnatý, lehounký zákusek:-p:yes: Vzhledem k tomu, že moučník cestoval až na druhý konec republiky použila jsem místo klasického ztužovače želatinový. Děkuji za recept a posílám bodík a foto.

Tynaja

30. 8. 2015 20:46

Upeceno, pochvaleno. Dala jsem ale jen 1 zakysanou smetanu, protoze kokosove hmoty se mi zdalo jiz silna vrstva. Priste bych to chtela zkusit s jednou slehackou a dvema zakysankama, abych to trochu odlehcila.

rebeka rebeka

27. 10. 2012 15:02

kamila29: tomu rozumím:-8:-8 jsi můj člověk.. já taky mlsná.. jak ta koza:-8:-D:-D:-D:-D

kamila29

27. 10. 2012 15:00

rebeka: Jejda, nejsem fotozdatná, jen mlsná :-8.

rebeka rebeka

27. 10. 2012 14:58

kamila29: tak to moc děkuju a jsem ráda, že je hmm;-);-):-)
a fotečka nebude:-8:-?:-D

kamila29

27. 10. 2012 14:56

Mmmm, dobrota. Dnes upečeno, bod už jsem přidala před časem, páč mám dobrou představivost :-p a uměla jsem si to barvitě vyjevit.

jarka skrobakova

24. 10. 2012 20:15

rebeka:podle Tebe ráda peču Nadi i Ty mi děláš radost:-K;-)

rebeka rebeka

24. 10. 2012 10:19

jarka skrobakova: Milouši, já bodíky neřeším.. co z nich;-):-? mě těší hezké komentáře, a úplně nejvíc, když někdo odzkouší, povede se, chutná.. a když někdo přidá obrázek, tak se tetelím blahem:-*:-D;-)
a ty mi děláš radost velikou, budu mít hnedle hezčí den:-K děkuji ti Jaruško;-):-):-K

jarka skrobakova

24. 10. 2012 10:15

Naděnko, tak já jsem zjistila, že jsem Ti bodík neudělila, tak jsem to teď napravila, je to nadýchaný jako peříčko.:-p:-p:yes::yes::-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K,

hosta hosta

23. 10. 2012 22:28

a kdy ty nemáš fofr? to se divím, že ti nezbělaly;-);-):-D:-D

1974andrea 1974andrea

23. 10. 2012 22:24

hosta:To je fakt, já měla fofr, tak jsem je dala rozvařit hned;-)

hosta hosta

23. 10. 2012 22:23

1974andrea: Andrejko může to být jednak druhem jablek a někdy i tím, že jablka zpracováváš okamžitě po okrájení, pokud je pokrájíš nebo nastrouháš a necháš třeba půl hodiny, za chvíli ztmavnou

1974andrea 1974andrea

23. 10. 2012 21:47

jarka skrobakova:No já je rozdusila taky úplně a marmeládu jsem dávala taky meruňkovou ( ale koupenou). Tak nevím:-S

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: jablečník jablecnik recept keramický jablečník piškotové těsto s jab smetanovo kokosový jablečník recept jablečník jablečník keramika pec na jablka - jablečník smetanovo-kokosový jablečník mokrá kokosová buchta kokosová buchta famozní kokosový řez kokosovýjablčník žravý papír famozní krémové kokosové řezy recept na jablečník žravý papír na dort nejlepsi jablečník jablecnik s kokosem famozni zakusek se zakysanou smetanou

Suroviny: vejce, cukr písek, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, jablko, koření svařené víno, skořice mletá, rum, marmeláda meruňková, pudink vanilkový, voda, cukr vanilkový, mléko, kokos, cukr moučkový, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky

TopRecepty.cz

Kokosový jablečník

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gQ5D