Nutriční hodnoty (Vepřové kolínko na černém pivu na dvojí použití)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 28 221 kJ / 6 745 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 366,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 340,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,06 g |
| Tuky | 502,94 g |
| – nasycené | 141,00 g |
| – nenasycené | 361,70 g |
| –– mononenasycené | 260,68 g |
| –– polynenasycené | 101,03 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 60,80 g |
| Cholesterol | 3,00 g |
| Sodík | 579 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 153,60 g |
| – cukry | 46,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | 2000 g |
| 500 ml 500 ml černého piva (černý Kozel) | Pivo tmavé 10ᵒ | 500 ml |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 celá větší skořice | Skořice ceylonská | |
| 5 5 i víc stroužků česneku | Česnek čerstvý | 350 g |
| 1 1 badyán | Badyán | |
| 1 lžička 1 lžička koriandru | Koriandr semena | 5 g |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| sůl | Sůl mořská |