Nutriční hodnoty (Zapečené kuřecí závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 544 kJ / 3 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 183,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,42 g |
Tuky | 242,85 g |
– nasycené | 79,71 g |
– nenasycené | 141,66 g |
–– mononenasycené | 109,65 g |
–– polynenasycené | 32,01 g |
––– omega 3 | 3,03 g |
Vláknina | 22,04 g |
Cholesterol | 515 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 37,25 g |
– cukry | 15,23 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kuřecí stehno | Kuře stehno s kůží | 1000 g |
250 250 g plátků slaniny anglické | Anglická slanina | |
250 g 250 g houby švýcarské hnědé | Hřib čerstvý | 250 g |
75 g 75 g nastrouhaného Parmazánu | Parmezán | 75 g |
hrst hrst čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej olivový | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
150 ml 150 ml vína Madeira | Víno červené polosladké | 150 ml |
1 lžička 1 lžička bylinky italská směs sušená | Provensálské koření | 5 g |
dle potřeby voda | Voda | |
pepř černý mletý | Pepř černý mletý |