Nutriční hodnoty (Zapečené kuřecí závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 544 kJ / 3 237 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 192,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 183,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,42 g |
| Tuky | 242,85 g |
| – nasycené | 79,71 g |
| – nenasycené | 141,66 g |
| –– mononenasycené | 109,65 g |
| –– polynenasycené | 32,01 g |
| ––– omega 3 | 3,03 g |
| Vláknina | 22,04 g |
| Cholesterol | 515 mg |
| Sodík | 1,74 g |
| Sůl | 4,25 g |
| Sacharidy | 37,25 g |
| – cukry | 15,23 g |
| ––– laktóza | 2,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kuřecí stehno | Kuře stehno s kůží | 1000 g |
| 250 250 g plátků slaniny anglické | Anglická slanina | |
| 250 g 250 g houby švýcarské hnědé | Hřib čerstvý | 250 g |
| 75 g 75 g nastrouhaného Parmazánu | Parmezán | 75 g |
| hrst hrst čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej olivový | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 150 ml 150 ml vína Madeira | Víno červené polosladké | 150 ml |
| 1 lžička 1 lžička bylinky italská směs sušená | Provensálské koření | 5 g |
| dle potřeby voda | Voda | |
| pepř černý mletý | Pepř černý mletý |