Nutriční hodnoty (Krůtí maso pečené na mrkvi a fazolkách s rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 292 kJ / 70 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
| Tuky | 0,37 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 86 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 12,30 g |
| – cukry | 8,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1-2 1-2 krůtí stehna (asi 600 g) | Krůta stehno s kůží | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku mražených fazolek | Fazolky mražené | |
| 1-2 snítky 1-2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 hrst 1 hrst sezamových semínek | Sezam loupaný | |
| olivový olej (podle potřeby) | Olej olivový | |
| hotová jíška (podle potřeby) | Jíška máslová | |
| sůl | Sůl mořská |