Nutriční hodnoty (Pangasius na másle a bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 328 kJ / 78 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
| Tuky | 1,66 g |
| – nasycené | 0,61 g |
| – nenasycené | 0,52 g |
| –– mononenasycené | 0,45 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,30 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,81 g |
| – cukry | 5,33 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 plátky 3 plátky Pangasia | Pangas filet | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 velká lžíce másla (měla jsem Ramu máslovou) | Máslo kravské | 1 g |
| 1 lžíce 1 lžíce čerstvé nasekané bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce čerstvé nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 kávové lžičky Gustinu (jemný kukuřičný škrob) | Škrob kukuřičný | |
| olej | Olej řepkový |