Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová kvasnicová polévka s bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 559 kJ /
373 kcal
Bílkoviny6,57 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,43 g
Tuky19,81 g
– nasycené11,31 g
– nenasycené8,06 g
–– mononenasycené6,18 g
–– polynenasycené1,88 g
––– omega 30,10 g
Vláknina8,50 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 384 mg
Sůl1,01 g
Sacharidy38,55 g
– cukry3,58 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 jarní cibulky i s natí Cibulka jarní čerstvá
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 větší brambora Brambor zimní 50 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 PL 2 PL másla Máslo kravské 20 g
2 PL 2 PL ovesných vloček Vločky ovesné 30 g
1/2 KL 1/2 KL drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
1 1 celá kostka (42 g) kvasnic Droždí pekařské lisované
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu Bujón zeleninový 10 g
12 12 větších lístků čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
nasekaný libeček nebo celerová nať Libeček čerstvý
nať z jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
smažená zavářka (hrášek) Backerbsen Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.