Nutriční hodnoty (Švédský rybí salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 516 kJ / 1 079 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,46 g |
Tuky | 91,58 g |
– nasycené | 15,39 g |
– nenasycené | 61,71 g |
–– mononenasycené | 24,96 g |
–– polynenasycené | 36,76 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,39 g |
Sacharidy | 19,78 g |
– cukry | 12,40 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety naloženého sledě | Sleď filet | |
4 4 vajíčka natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
2-4 2-4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 lžic 5 lžic hustého bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 75 ml |
5 lžic 5 lžic majonézy | Majonéza | 75 g |
svazek svazek čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |