Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švédský rybí salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 516 kJ /
1 079 kcal
Bílkoviny42,18 g
– z toho živočišné bílkoviny38,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,46 g
Tuky91,58 g
– nasycené15,39 g
– nenasycené61,71 g
–– mononenasycené24,96 g
–– polynenasycené36,76 g
––– omega 30,86 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 1,04 g
Sůl2,39 g
Sacharidy19,78 g
– cukry12,40 g
––– laktóza3,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety naloženého sledě Sleď filet
4 4 vajíčka natvrdo Vejce slepičí 280 g
2-4 2-4 kyselé okurky Okurka polní zavařená
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 lžic 5 lžic hustého bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 75 ml
5 lžic 5 lžic majonézy Majonéza 75 g
svazek svazek čerstvého kopru Kopr nať čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.