Nutriční hodnoty (Švédský rybí salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 516 kJ / 1 079 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,46 g |
| Tuky | 91,58 g |
| – nasycené | 15,39 g |
| – nenasycené | 61,71 g |
| –– mononenasycené | 24,96 g |
| –– polynenasycené | 36,76 g |
| ––– omega 3 | 0,86 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 1,14 g |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,39 g |
| Sacharidy | 19,78 g |
| – cukry | 12,40 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 filety 4 filety naloženého sledě | Sleď filet | |
| 4 4 vajíčka natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 2-4 2-4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 lžic 5 lžic hustého bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 75 ml |
| 5 lžic 5 lžic majonézy | Majonéza | 75 g |
| svazek svazek čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |