Klobása v bramborovém těstě

tejaja Kuchařka:

Bramborová jídla 1 názor

56

Suroviny

500 g brambor
2 vejce
2 nožičky klobásy
100 g strouhaného sýra
sůl
mouka podle potřeby
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V šupke uvarené zemiaky nastrúhame a s múkou, soľou a 1 vajcom vypracujeme zemiakové cesto.

  2. Cesto rozvaľkáme na hrubší plát, do stredu dáme uvarené klobásy a stočíme do valca.

  3. Boky dobre utesníme, valec potrieme rozšľahaným vajcom a pečieme v rúre pri strednej teplote 20 min.

  4. Potom potrieme opäť vajíčkom, posypeme syrom a dopečieme.

  5. Trošku necháme vychladnúť, krájame na kúsky asi 5 cm hrubé a podávame s dusenou kyslou kapustou ( zelím ), pripraveným podľa svojho gusta.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Klobása v bramborovém těstě

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: bramborové těsto recept klobásy recepty bramborové recepty jídlo z klobás recepty s klobásou jidla z klobas recept na klobásy klobásy na zapékání klobasy klobasa recepty z klobásy recepty z klobas recepty bramborové těsto recepty z bramborového těsta bramborové těsto bramborové těsto s klobasou zemjaková klobása tortellini plnene syrom vaření klobásy vaření klobás

Zapomněl/a jsem heslo