Nutriční hodnoty (Sýrová roláda od babičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 514 kJ / 601 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 51,32 g |
| – nasycené | 21,54 g |
| – nenasycené | 24,80 g |
| –– mononenasycené | 15,80 g |
| –– polynenasycené | 9,00 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 639 mg |
| Sodík | 1,23 g |
| Sůl | 2,87 g |
| Sacharidy | 7,06 g |
| – cukry | 0,16 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g plátkováho sýra (cihly, eidamu) | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 10 dkg 10 dkg měkkého salámu | Měkký salám | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce změklého másla | Máslo kravské | 20 g |
| 50 g 50 g taveného sýra | Sýr tavený | 50 g |
| 330 g 330 g zeleniny typu Moravanka | Zelenina směs sterilovaná | 330 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |