Nutriční hodnoty (Okurkový tatarák s chorizem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 192 kJ / 1 002 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 52,62 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g | 
| Tuky | 81,77 g | 
| – nasycené | 34,06 g | 
| – nenasycené | 40,01 g | 
| –– mononenasycené | 20,05 g | 
| –– polynenasycené | 19,96 g | 
| ––– omega 3 | 1,65 g | 
| Vláknina | 5,78 g | 
| Cholesterol | 150 mg | 
| Sodík | 2,41 g | 
| Sůl | 6,00 g | 
| Sacharidy | 11,40 g | 
| – cukry | 6,20 g | 
| ––– laktóza | 1,50 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 menší salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 4 4 cherry rajčata | Rajčata cherry | 120 g | 
| 4 4 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| 150 g 150 g Choriza | Chorizo | 150 g | 
| 50 g 50 g Parmazánu | Parmezán | 50 g | 
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g | 
| rukola | Rukola čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový |