Nutriční hodnoty (Gnocchi s kuřecími játry, prsíčky a špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 7 610 kJ / 1 819 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,46 g |
| Tuky | 78,30 g |
| – nasycené | 33,81 g |
| – nenasycené | 40,76 g |
| –– mononenasycené | 32,21 g |
| –– polynenasycené | 8,55 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 2,12 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 3,60 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 174,56 g |
| – cukry | 6,33 g |
| ––– laktóza | 1,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení gnocchi (500 g) | Noky | 500 g |
| 200 g 200 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 200 g |
| 100 g 100 g kuřecích prsou | Kuře prso | 100 g |
| 50 g 50 g špeku (nebo anglická slanina) | Špek | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| 3 balení 3 balení mraženého listového špenátu (špenátové špalíčky) | Špenát mražený | |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| 200 ml 200 ml vývaru | Vývar masový | 200 ml |
| 2 2 zelené lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 50-100 g 50-100 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 75 g |