Nutriční hodnoty (Pečený pstruh se žloutkovo-zeleninovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 970 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,32 g |
Tuky | 28,22 g |
– nasycené | 7,94 g |
– nenasycené | 12,91 g |
–– mononenasycené | 9,44 g |
–– polynenasycené | 3,48 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 16,41 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 80,68 g |
– cukry | 10,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuchyňsky upravení pstruzi | Pstruh | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 kořenová petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
300 ml 300 ml vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
máslo | Máslo kravské | |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
bylinková sůl (použila jsem podravku se středomořskými bylinkami) | Sůl bylinková | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
čerstvá zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |