Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený pstruh se žloutkovo-zeleninovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 970 kJ /
710 kcal
Bílkoviny27,04 g
– z toho živočišné bílkoviny16,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,32 g
Tuky28,22 g
– nasycené7,94 g
– nenasycené12,91 g
–– mononenasycené9,44 g
–– polynenasycené3,48 g
––– omega 30,23 g
Vláknina16,41 g
Cholesterol 851 mg
Sodík 128 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy80,68 g
– cukry10,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuchyňsky upravení pstruzi Pstruh
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 kořenová petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
300 ml 300 ml vývaru Vývar hovězí 300 ml
máslo Máslo kravské
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
bylinková sůl (použila jsem podravku se středomořskými bylinkami) Sůl bylinková
bílý pepř Pepř bílý
čerstvá zelená petrželka Petržel nať čerstvá
8 8 brambor Brambor zimní 400 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.