Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený pangasius s bylinkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 10. 2009 09:04

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mám ráda takto prodávaného pangase. Častokrát se mi stalo, že jsem při nákupu mražených "filátek" dala rybu péci ( 1,5 kg ) a po otevření trouby na mne v pekáčku smutně koukalo několik velmi malých kousků, ale plavaly alespoň v litru vody.

Člověk si ani neuvědomí, že ryba je před mražením napuštěná vodou a pak vlastně platíte jen 70% ryby a zbytek je jen drahá voda :-(( To jen má zkušenost, možná máte lepší. Ale na to, že je pangas jen sladkovodní ryba z vietnamských rybníků, tak je to drahá zkušenost :-)

Zdroj:http://www.zdravavarecka.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Helča

20. 11. 2010 11:59

Tento recept je fakt mnamka!!!!!:-)

Renča

21. 10. 2009 19:13

rybičky máme rádi, toto vypadá jedle ;-)

JanaDorazinova

21. 10. 2009 15:38

:-O:-O:-O Iljuso a já jsem si nevšimla takové dobroty? To máš celého pangase, že, já bych taky chtěla udělat, ale mám jen filety pangasia. Asi si koupím pstruha na to a ty máš +;-):yes:

džango

21. 10. 2009 15:34

rybičky já rád :-p

Merylas

21. 10. 2009 13:22

Sympatický receptík:yes: Pórek mám moc ráda a taky dělávám třeba makrely na roštu a dovnitř dávám libeček, tady by se hodil třeba taky. :yes:

pipre

21. 10. 2009 13:07

Vypadá to velmi dobře :yes:a dávám bodík +7.

maris

21. 10. 2009 11:45

Pangáska dělám ráda, většinou kupuji v Makru chlazené filety, celou rybku jsem ještě neviděla, ale to bude tím, že jsem ji nikdy nehledala, ale to napravím :-)). Moc hezký recept, dávám do oblíbených a Tobě bodík - i za krásné fotky :yes:

Svetlana

21. 10. 2009 10:35

...Pangas vcelku je skoro vždy v Makru...kdo máte možnost nákupu tam...

Simona Skolakova

21. 10. 2009 10:32

Iljušo,to je tedy lákavý receptík.:-pTaky máme rádi Pangase,právě filátka,kvůli dětem,že tam nejsou kosti.Ale tohle určitě vyzkoušíme,tedy pokud seženu Pangase v celku.;-)Ale už teď dávám bodík:yes:

Gabina

21. 10. 2009 09:49

To vypadá báječně, pangasa máme rádi :yes:. Já vždycky kupuju čerstvá filátka, tam tolik vody není. Ale jako Eliza, celého jsem ještě taky neviděla prodávat, musím zarazit do Penny ;-)

Eliza

21. 10. 2009 09:08

Iljuško, hned po ránu jsi mě potěšila báječným receptem a skvělými fotkami :yes:. Pangase jíme docela často, ale ještě jsem ho neviděla prodávat jinak, než právě ta zmrzlá filátka, o kterých píšeš. Budu se po něm muset poohlédnout...
První bodík letí z mé adresy :yes::-).

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený pangasius peceny pangas pangasius pečený pangasius v troubě pangasius pečený v troubě pangas peceny pečený pangasius recept pangasius na bylinkach pangasius recepty v troubě pangasius koření recepty pangasius mrazeny pangasius pangas v troubě pečený pangasius recepty pangas pečený v troubě pangasius mrazeny mražený pangas pečený pangas recepty pangas na bylinkách bylinky na ryby

Suroviny: pangasius, pórek, čerstvé bylinky, sůl, olej olivový, šťáva citronová, koření na ryby

TopRecepty.cz

Pečený pangasius s bylinkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QnWY