Nutriční hodnoty (Cizrnovo-olivová pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 879 kJ / 1 883 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 81,42 g |
| Tuky | 89,89 g |
| – nasycené | 12,22 g |
| – nenasycené | 75,26 g |
| –– mononenasycené | 55,82 g |
| –– polynenasycené | 19,44 g |
| ––– omega 3 | 0,74 g |
| Vláknina | 139,62 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 82 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 117,67 g |
| – cukry | 9,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g cizrny (plechovka) | Cizrna | 400 g |
| 80 g 80 g kalamata oliv (cca 1/2 hrnku) | Olivy čerstvé zralé | 80 g |
| 1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1.5 g |
| 60 ml 60 ml olivového oleje | Olej olivový | 60 ml |
| sůl | Sůl mořská |