Nutriční hodnoty (Zázvorová vepřová plec s nivou a zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 089 kJ / 1 216 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 162,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,28 g |
| Tuky | 45,24 g |
| – nasycené | 15,49 g |
| – nenasycené | 20,39 g |
| –– mononenasycené | 17,73 g |
| –– polynenasycené | 2,65 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 14,76 g |
| Cholesterol | 556 mg |
| Sodík | 497 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 29,00 g |
| – cukry | 22,40 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 menší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| kousek kousek Nivy | Niva 50% t. v s. | |
| malá hrst hrst pažitky | Pažitka čerstvá | |
| 4 lžíce 4 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| sušený zázvor | Zázvor sušený | |
| 1/2 1/2 zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | |
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |