Nutriční hodnoty (Pomazánka z Makrely v tomatě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 248 kJ / 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 37,95 g |
– nasycené | 9,13 g |
– nenasycené | 17,62 g |
–– mononenasycené | 14,03 g |
–– polynenasycené | 3,59 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 4,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pomazánková másla bez příchutě (po 200 g) | Pomazánka mléčná | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 konzerva 1 konzerva Makrela v tomatě (240 g) | Sardinky v oleji | |
15 cm 15 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
sůl | Sůl mořská |