Nutriční hodnoty (Pomazánka z Makrely v tomatě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 248 kJ / 537 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
| Tuky | 37,95 g |
| – nasycené | 9,13 g |
| – nenasycené | 17,62 g |
| –– mononenasycené | 14,03 g |
| –– polynenasycené | 3,59 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 0,75 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 498 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 4,10 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pomazánková másla bez příchutě (po 200 g) | Pomazánka mléčná | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 konzerva 1 konzerva Makrela v tomatě (240 g) | Sardinky v oleji | |
| 15 cm 15 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
| sůl | Sůl mořská |