Nutriční hodnoty (Játra se zelím a kari pastou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 909 kJ / 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,89 g |
| Tuky | 25,73 g |
| – nasycené | 7,74 g |
| – nenasycené | 11,40 g |
| –– mononenasycené | 8,25 g |
| –– polynenasycené | 3,15 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,46 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 501 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 27,53 g |
| – cukry | 5,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 1 1 menší hlávka bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky zelené kari pasty | Curry pasta | 7.5 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| pepř | Pepř černý |