Nutriční hodnoty (Filé z tresky s cuketou a mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 340 kJ / 81 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,08 g |
| Tuky | 0,31 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,16 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 4,53 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 379 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
| – cukry | 4,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší filety z tresky | Treska filet | |
| 2 2 mladé cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
| 3 3 mladé cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 8 lístků 8 lístků čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá | |
| 50 ml 50 ml bílého vína (nebo citronová šťáva) | Víno bílé suché | 50 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |