Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrstková polévka se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 821 kJ /
674 kcal
Bílkoviny12,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,36 g
Tuky30,11 g
– nasycené2,29 g
– nenasycené26,27 g
–– mononenasycené18,23 g
–– polynenasycené8,04 g
––– omega 32,29 g
Vláknina22,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,37 g
Sůl5,85 g
Sacharidy80,15 g
– cukry21,01 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 ječmenné kroupy Kroupy ječné
suchého hrachu a červené čočky Čočka červená neloupaná
3-4 3-4 mrkve Mrkev čerstvá 175 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
petrželová nať Petržel nať čerstvá
2-3 PL 2-3 PL oleje Olej řepkový 27.5 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 PL 2 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 ČL 1 ČL červené mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1 ČL 1 ČL vegety Kořenící směs sypká 10 g
černé mleté koření Pepř černý
3-4 3-4 brambory Brambor zimní 175 g
1 ČL 1 ČL kmínu Kmín 10 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.