Nutriční hodnoty (Hrstková polévka se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 821 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,36 g |
Tuky | 30,11 g |
– nasycené | 2,29 g |
– nenasycené | 26,27 g |
–– mononenasycené | 18,23 g |
–– polynenasycené | 8,04 g |
––– omega 3 | 2,29 g |
Vláknina | 22,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,37 g |
Sůl | 5,85 g |
Sacharidy | 80,15 g |
– cukry | 21,01 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 ječmenné kroupy | Kroupy ječné | |
suchého hrachu a červené čočky | Čočka červená neloupaná | |
3-4 3-4 mrkve | Mrkev čerstvá | 175 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
2-3 PL 2-3 PL oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 ČL 1 ČL červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 ČL 1 ČL vegety | Kořenící směs sypká | 10 g |
černé mleté koření | Pepř černý | |
3-4 3-4 brambory | Brambor zimní | 175 g |
1 ČL 1 ČL kmínu | Kmín | 10 g |
sůl | Sůl mořská |