Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkovička na červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 781 kJ /
426 kcal
Bílkoviny2,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,26 g
Tuky22,18 g
– nasycené1,56 g
– nenasycené19,70 g
–– mononenasycené13,88 g
–– polynenasycené5,82 g
––– omega 31,80 g
Vláknina3,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 290 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy22,30 g
– cukry8,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky krkovičky Vepřová krkovice
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
cca 2 dcl 2 dcl červeného suchého vína Víno červené suché 200 ml
2 lžíce 2 lžíce kečupu -dala jsem ostrý Kečup sladký 30 ml
lžíce lžíce posekané
zelené petrželky Petržel nať čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.