Nutriční hodnoty (Krkovička na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 781 kJ / 426 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
| Tuky | 22,18 g |
| – nasycené | 1,56 g |
| – nenasycené | 19,70 g |
| –– mononenasycené | 13,88 g |
| –– polynenasycené | 5,82 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 3,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 290 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 22,30 g |
| – cukry | 8,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| cca 2 dcl 2 dcl červeného suchého vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu -dala jsem ostrý | Kečup sladký | 30 ml |
| lžíce lžíce posekané | ||
| zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |