Nutriční hodnoty (Krkovička na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 781 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
Tuky | 22,18 g |
– nasycené | 1,56 g |
– nenasycené | 19,70 g |
–– mononenasycené | 13,88 g |
–– polynenasycené | 5,82 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 3,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 290 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 22,30 g |
– cukry | 8,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
cca 2 dcl 2 dcl červeného suchého vína | Víno červené suché | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce kečupu -dala jsem ostrý | Kečup sladký | 30 ml |
lžíce lžíce posekané | ||
zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |