Nutriční hodnoty (Kotlety s řapíkatým celerem a paprikami v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 058 kJ / 492 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,91 g |
| Tuky | 5,18 g |
| – nasycené | 1,31 g |
| – nenasycené | 3,65 g |
| –– mononenasycené | 1,13 g |
| –– polynenasycené | 2,52 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 70,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,39 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 51,37 g |
| – cukry | 28,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 menších kotlet | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| koření Čubrica | Čubrica | |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| lžička lžička oleje na vytření hrnce | Olej řepkový |