Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Malé řízečky z leča, brambor a z hlívy ústřičné)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 512 kJ /
1 795 kcal
Bílkoviny98,88 g
– z toho živočišné bílkoviny80,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,52 g
Tuky106,94 g
– nasycené38,58 g
– nenasycené61,46 g
–– mononenasycené38,63 g
–– polynenasycené22,83 g
––– omega 32,66 g
Vláknina36,64 g
Cholesterol 778 mg
Sodík 3,96 g
Sůl9,42 g
Sacharidy93,40 g
– cukry38,60 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 ml 30 ml oleje Olej řepkový 30 ml
2 2 středně velké cibule Cibule čerstvá 140 g
400 gramů 400 gramů hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 400 g
4 4 rajčátka Rajče červené čerstvé 240 g
4 4 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
200 g 200 g točeného salámu Měkký salám 200 g
4 4 vařené brambory Brambor zimní 200 g
200 g 200 g nastrouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
pažitka Pažitka čerstvá
pepř Pepř černý
houbové koření Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.