Nutriční hodnoty (Malé řízečky z leča, brambor a z hlívy ústřičné)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 512 kJ / 1 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,52 g |
Tuky | 106,94 g |
– nasycené | 38,58 g |
– nenasycené | 61,46 g |
–– mononenasycené | 38,63 g |
–– polynenasycené | 22,83 g |
––– omega 3 | 2,66 g |
Vláknina | 36,64 g |
Cholesterol | 778 mg |
Sodík | 3,96 g |
Sůl | 9,42 g |
Sacharidy | 93,40 g |
– cukry | 38,60 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 ml 30 ml oleje | Olej řepkový | 30 ml |
2 2 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
400 gramů 400 gramů hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 400 g |
4 4 rajčátka | Rajče červené čerstvé | 240 g |
4 4 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
200 g 200 g točeného salámu | Měkký salám | 200 g |
4 4 vařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
200 g 200 g nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
houbové koření | Provensálské koření |