Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna v papiňáku na cibuli a hrášku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 750 kJ / 418 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
| Tuky | 33,23 g |
| – nasycené | 15,00 g |
| – nenasycené | 16,45 g |
| –– mononenasycené | 12,96 g |
| –– polynenasycené | 3,49 g |
| ––– omega 3 | 1,10 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,40 g |
| Sacharidy | 20,50 g |
| – cukry | 11,80 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 200 g 200 g sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 200 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 200 ml 200 ml horké vody | Voda | 200 ml |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje (nebo másla) | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská |