Nutriční hodnoty (Nadívané hovězí hrudí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 724 kJ / 2 085 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 121,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,08 g |
| Tuky | 143,43 g |
| – nasycené | 69,16 g |
| – nenasycené | 36,46 g |
| –– mononenasycené | 31,41 g |
| –– polynenasycené | 5,05 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 7,60 g |
| Cholesterol | 590 mg |
| Sodík | 885 mg |
| Sůl | 1,97 g |
| Sacharidy | 64,86 g |
| – cukry | 10,46 g |
| ––– laktóza | 3,26 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězí hrudi (v celku) | Hovězí krkovice | 500 g |
| 4 plátky 4 plátky toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 80 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| 8 plátků 8 plátků sušené šunky | Pršut | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| muškátový květ | Muškát květ sušený | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový |