Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pekařský vepřový závitek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 436 kJ /
1 777 kcal
Bílkoviny113,92 g
– z toho živočišné bílkoviny111,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky134,90 g
– nasycené60,35 g
– nenasycené64,45 g
–– mononenasycené55,11 g
–– polynenasycené9,34 g
––– omega 30,33 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 873 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,60 g
Sacharidy18,67 g
– cukry2,88 g
––– laktóza1,63 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400-600 g 400-600 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
2 plátky 2 plátky světlého toustového chleba Toast pšeničný máslový
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 2 ančovičky (nebo sardelová pasta) Ančovičky v oleji
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
vývar Vývar hovězí
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
50 ml 50 ml bílého vína Víno bílé suché 50 ml
kousek kousek sádla Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.