Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Labutí chmýří

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

3. 8. 2014 16:58

Suroviny pro 25

25

Nutriční hodnoty

Energie31 521 kJ / 7 534 kcal
Bílkoviny128,75 g
Tuky412,96 g
Vláknina37,80 g
Cholesterol 2,26 g
Sodík 1,62 g
Sůl4,04 g
Sacharidy806,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vysvětlivky:

obsah hrnku = 250 ml

PL = polévková lžíce

KL = kávová lžička

prdopeč = prášek do pečiva

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

palfinka

9. 8. 2014 21:07

Dnes jsem upekla a bráním jej vlastním tělem,:-p:yes:Mňamka a ten prdopeč vůbec není na škodu ,krém výborný:-K

Dana61

5. 8. 2014 11:11

řezy vypadají nádherně:yes::-D ten krém je opravdu zajímavý;-)

hanes24

5. 8. 2014 06:18

:yes::yes::-)):-DNebrlite a zkuste, pak až mudrujte:-))

Jana Bernátová

4. 8. 2014 15:20

No, zdá se mi to trochu podezřelé. Vadí mi pečivo jako součást krému a ten prášek do pečiva se mi zdá zbytečný. Počkám si, až to někdo vyzkoušíte a sdělíte své dojmy pekařské i chuťové. Nicméně na fotce vypadá moučník úžasně.

kuchtík

3. 8. 2014 20:23

casino:kdyby sis pořádně přečetl recept-nedovtipe!

casino

3. 8. 2014 19:29

Frantiska:
Také mě to pečivo zaujalo... Asi je to imitace běžně používané moučné kaše.
Trošku mě překvapuje množství mléka; snad by bylo (pro nedovtipy mého formátu) formulaci "...a mícháme do zhoustnutí..." doplnit: mícháme a vaříme do zhoustnutí.

Lenka: neregi:-//
Dávat prdopeč do šlehaných těst obecně a do těsta bez tuku jako v tomto případě zvlášť, je něco podobného jako když ten filmový pradlák v "Tenkrát na západě" používal současně opasek + kšandy:-D:-D:-D

Frantiska

3. 8. 2014 19:08

zajimave .)

pavelk

3. 8. 2014 19:05

Frantiska:Mě taky, ale v receptu to bylo a já to tak zkusila a krém je krásně nadýchaný a chuťově výborný. Plech těchto řezů ti mí sarančata snědla jen se zaprášilo.:-)

Frantiska

3. 8. 2014 18:34

mne zarazilo, proc rohliky ci kaiserky?

Lenka

3. 8. 2014 18:25

Nevim, proc by se nemohl dat do piskotu prdopec. Je to jistota, ze buchta vybehne, kdyz je v nem vic cukru.:yes:

casino

3. 8. 2014 17:48

Pěěěkny recepis, pjééékny...:yes:
...tedy, až na ten prdopeč do piškóóótu:no::-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: labutí chmíří chmíří buchta labutí chmíří labutí maso buchta labutí chmíří recept sněhové labutě labute z bílku řezy labutí chmíří recept na labutí chmíří sněhové labutě top recepty moučník labutí labutí chmíří recept labuť z bílků labutě recept labutě ze sněhu labutě z cukru krém do labutí recept - sněhové labutě labutě ze sněhu recept recept labutí

Suroviny: vejce, mouka hladká, cukr krupice, prášek do pečiva, rohlík, mléko, cukr krupice, cukr vanilkový, kokos strouhaný, máslo, máslo, kokos, cukr krupice, džem

TopRecepty.cz

Labutí chmýří

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o90N